Mokhoa oa ho khetha leseli serapeng sa kantle?

Lokelalebone la serapa sa kantlekhetha lebone la halogen kapaLebone la LED?Batho ba bangata ba tsilatsila.Hona joale, mabone a LED a sebelisoa haholo 'marakeng, ke hobane'ng ha u khetha?Moetsi oa mabone a kantle a jareteng Tianxiang o tla u bontša lebaka.
Mabone a Halogen a ne a sebelisoa haholo e le mehloli ea mabone bakeng sa makhotla a kantle a basketball nakong e fetileng.Li na le melemo ea khanya e phahameng, ts'ebetso e phahameng e khanyang, le tlhokomelo e bonolo.Li ile tsa sebelisoa ka lekhetlo la pele libotong tse kholo tsa ka ntle, liteishene, li-docks, likhoebo tsa merafo, joalo-joalo.Mabone a halogen a na le melemo ea bolelele bo bolelele, ho kenella ka matla, le mabone a tšoanang.Esita le lebaleng la lipapali, palo e nyenyane ea mabone a kentsoeng sebakeng se selelele e ka finyella litlhoko tsa mabone a lebala la basketball.

LED mabone melemo

Joalo ka khetho e kholo ea mabone a kantle, mabone a LED a na le melemo ea tšebeliso e tlase ea matla, boholo bo nyane, boima bo bobebe le ts'ebetso e phahameng ea khanya, 'me ke khetho e ratoang mafapheng a fapaneng a mabone a kantle.Hape ke lilemong tsa morao tjena moo mabone a LED a keneng haholo lebaleng la mabone a makhotla a kantle a basketball.Ho ipapisitsoe le molao-motheo oa mabone a LED, melemo ea eona e mengata haholo hore e ka baloa.Ho fumana liphello tse phahameng tsa mabone ka tšebeliso e tlaase ea matla ho finyella litlhoko tsa motheo tsa ho haha ​​​​sechaba se bolokang lisebelisoa le tikoloho, hape ke bohlokoa ba ho buella tšireletso ea tikoloho ea khabone e tlaase sechabeng sa kajeno.Leseli le bonolo le ipapisitse le boiphihlelo ba motho, 'me ke khetho e ntle haholo bakeng sa mabone a lebala la basketball a kantle a thusang pono ea motho.

Ho akaretsa, re lokela ho latela melao-motheo e latelang ha re khetha mabone a jareteng ka ntle:

1. Ho ikamahanya le maemo a tloaelehileng a ts'ireletso ea tikoloho ea khabone e tlase, khetha li-emitter tsa LED tse sa sebetseng hantle joalo ka leseli la serapa sa kantle.

2. Sekaseka mathata a teng ka botlalo, latela pragmatism, 'me u khethe lebone le loketseng la jarete ea kantle ho latela boholo bo fapaneng ba lebala, lipalo tse khanyang tsa bophahamo bo fapaneng, le libaka tse fapaneng tse potolohileng mabala a lipapali.

3. Mefuta ea mabone le mabone a leseli la serapeng sa ka ntle le tsona li tla eketseha hammoho le tsoelo-pele e tsoelang pele ea theknoloji ea mabone.Re lokela ho tšoara mokhoa oa nts'etsopele ea indasteri ea mabone a kantle ho tsoa ponong ea mokhoa oa nts'etsopele.

Haeba u thahasella mabone a jareteng a kantle, amohela ho ikopanyamoetsi oa khanya ea serapeng sa ka ntleTianxiang hobala haholoanyane.


Nako ea poso: Mar-24-2023