Tšebeliso ea mabone a liindasteri a led moroallo

Mabone a likhohola tsa indasteri ea LED, e tsejoang hape e le mabone a liindasteri, a se a tumme haholo lilemong tsa morao tjena ka lebaka la melemo le lits'ebetso tse ngata.Lisebelisoa tsena tse matla tsa mabone li fetotse indasteri ea mabone a indasteri, e fana ka tharollo e sebetsang le e tšepahalang ea mabone bakeng sa lits'ebetso tse fapaneng tsa indasteri.Sehloohong sena, re tla hlahloba ts'ebeliso e fapaneng ea mabone a likhohola tsa liindasteri tsa LED mme re ithute hore na hobaneng e le khetho ea pele bakeng sa mabone a indasteri.

Mabone a kantle

E 'ngoe ea litšebeliso tsa mantlha tsa mabone a likhohola tsa liindasteri tsa LED ke lits'ebetsong tsa mabone a kantle.Mabone ana a etselitsoe ho khantša libaka tse khōlō ka ho khanyang, a loketse ho khantša libaka tse ka ntle tse kang libaka tsa ho paka likoloi, libaka tsa kaho le mabala a lipapali.Phaello ea bona e phahameng ea lumen le sekhutlo se sephara sa marang-rang se netefatsa khanya e ts'oanang ea libaka tse kholo bakeng sa ponahalo e ntlafalitsoeng le polokeho.

Libaka tsa polokelo le lifeme

Mabone a moroallo a LED a indasteri a boetse a sebelisoa haholo libakeng tsa polokelo le lifekthering.Libaka tsena tse kholo li hloka mabone a tšoanang le a khanyang ho boloka basebetsi ba bolokehile ebile ba hlahisa litholoana.Boleng bo botle ba khanya le index e phahameng ea ho fana ka mebala (CRI) ea mabone a likhohola tsa LED li li etsa khetho e ntle bakeng sa tšebeliso ea indasteri.Li fana ka ponahalo e betere, li fokotsa kotsi ea likotsi le liphoso, 'me li theha tikoloho ea mosebetsi e behang litholoana.

Indasteri ea temo ea lirapa

Ho feta moo, mabone a moroallo a LED a indasteri a boetse a sebelisoa haholo indastering ea temo ea limela.Li sebelisoa litsing tsa temo tsa kahare ho fana ka limela ka bongata le boleng ba khanya eo li e hlokang bakeng sa photosynthesis.Mabone a likhohola tsa LED a ka etsoa ka mokhoa o ikhethileng hore a hlahise maqhubu a khethehileng a leseli ho khothaletsa kholo ea semela le ho eketsa chai.Bokhoni ba ho laola matla a khanya le mahlahahlaha a ka etsa hore ho be le mekhoa e metle le e tsitsitseng ea temo.

led floodlight

Tlhokomelo ea mabone a likhohola a LED a indasteri

1. Ha ho hlahlojoa letsatsi le leng le le leng, haeba sekoahelo sa khalase se fumanoa se phunyehile, se lokela ho tlosoa ebe se khutlisetsoa fekthering bakeng sa ho lokisoa ka nako ho qoba mathata a nakong e tlang.

2. Bakeng sa mabone a moroallo a liindasteri a LED a bahlahisi ba likhohola tsa LED, ho ke ke ha qojoa ho tobana le moea o matla le pula e matla ka ntle ka nako e telele.Haeba lebone la mabone le fetoha, hoa hlokahala ho lokisa sebaka se loketseng sa mabone ka nako.

3. Ha u sebelisa mabone a moroallo a LED a indasteri, leka ho a sebelisa ho latela litlhaloso le litaelo tse fanoeng ke moetsi oa mabone.Lihlahisoa tsa elektronike ha li tiisetsoe khahlanong le ho hlōleha.

4. Bakeng sa mabone a likhohola, le hoja a sebelisoa, a na le bophelo bo bolelele ba tšebeletso ho feta mabone a tloaelehileng a seterateng.Haeba li hlokomeloa kamehla, bophelo ba bona ba tšebeletso bo tla ba telele.

Bakeng sa mabone a likhohola tsa liindasteri tsa LED, tse kang mabone a ka ntle, batho ba bangata ha ba ele hloko tlhokomelo ea bona le tlhokomelo ea bona nakong ea tšebeliso, kahoo lintlha tse ling li hlokomolohuoa habonolo, e leng se etsang hore nako ea bophelo e fokotsehe haholo.Tlhokomelo e ntle e bohlokoa haholo e le hore e ka sebelisoa.

Ho akaretsa, mabone a likhohola tsa LED a indasteri a na le mefuta e mengata ea ts'ebeliso le melemo.Ho tloha ho mabone a kantle ho ea ho mabone a polokelo, le ho tloha lits'ebetsong tsa ts'ireletso ho ea ho mabone a temo ea limela, mabone ana a sebetsa ka mokhoa o fapaneng ebile a ka tšeptjoa.Matla a bona a matla, bophelo bo bolelele, le boleng bo botle ba khanya bo li etsa hore e be tse loketseng litlhoko tsa mabone a indasteri.Ka tsoelo-pele e tsoelang pele ea thekenoloji, re ka lebella feela hore ts'ebetso le ts'ebeliso ea mabone a likhohola a LED a indasteri a tla ntlafatsoa le ho feta, e leng ho ba etsang karolo ea bohlokoa ea indasteri.

Haeba u thahasella mabone a moroallo a tsamaisoang ke indasteri, amohela ho ikopanya le Tianxiang hobala haholoanyane.


Nako ea poso: Jul-28-2023